Pareri de la cititori

Mulțumesc Milieana Simon!

De ce ZUZU? Pentru ca este realitate!
De ce ZUZU?Pentru ca este viată!
De ce ZUZU?Pentru ca este iubire!
De ce ZUZU? Pentru ca este pentru adolescenti si părinti! Pentru ca fiecare dintre noi a trăit sau a cunoscut, cel putin, un caz descris in acest roman!
De ce ZUZU?Pentru ca autoarea, care este o enigma pentru multi dintre noi, dar o realitate pentru semnalul de alarma tras, ne prinde si ne trezeste curiozitatea pentru continuare! Pentru ca, printr-o relatare a evenimentelor invaluita in mister, prin oferirea fiecaruia dintre noi sa fim in locul personajelor fara nume, printr-o scriere care te cuprinde si te trimite in lumea internetului, lume pe care toti o cunoastem, dar putini o intelegem.Dilemele celor doi tineri, nesiguranta si incertitudinea ne dau dimensiunea sufletului, pe care fiecare dintre noi incearca sa-l inteleaga.
De ce ZUZU? Pentru ca , daca nu ne place finalul, autoarea ne lasa posibilitatea, ca fiecare dintre noi,sa-l adauge pe acela pe care il doreste!

Multumesc Anida Lasto pentru orele de incantare și meditatie oferite de lectura acestei carti, ca intindere mult prea mica , dar intensa ca mesaj!

Multumesc Delia M. Trifan pentru aceasta recomandare și tare imi pare rau ca nu am putut fi prezenta fizic la aceasta lansare!

Anida Lasto16473873_712031998966255_6842710073130679004_n

Advertisements

One thought on “Pareri de la cititori

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s